Le hoja ho sebelisa li-headset ho fana ka melemo e mengata, haeba sehlahisoa se rekiloeng se sa lumellane le likarolo tseo u li hlokang bakeng sa k'hamphani ea hau kapa haeba e se ea boleng, e tla baka tšenyo e ngata le hlooho ho feta tharollo. 'Me joaloka matsatsing ana ha ho na khaello ea likhetho tsa li-headset 'marakeng ho reka, Ligou.me e nkile qeto ea ho u fa thuso e nyane ka ho arola malebela a tla u thusa ho khetha li-headset tse u loketseng le puisano le bareki ba hau.
Empa pele ho tsohle, keletso ea bohlokoa haholo! Kaofela rea tseba hore Lethathamo le Nepahetseng la Linomoro Tsa Mohala lihlahisoa ha se kamehla li tlisang seo li se tšepisang. Kahoo u se ke oa tsoa ho ea reka li-headset tse tšoanang bakeng sa k'hamphani ea hau kaofela. Hoa thahasellisa ho qala ka nako ea teko, ho reka mohlala o le mong kapa tse peli le ho hlahloba. Hape u seke oa lebala ho botsa maikutlo a barekisi ba hau ba tla sebelisa sesebelisoa letsatsi le leng le le leng, ke batho ba molemo ka ho fetisisa ho u fa maikutlo.
Keletso e 'ngoe ea bohlokoa ke ho etsa lethathamo la likarolo tseo u lebelletseng hore li-headset tse loketseng k'hamphani ea hau li be le tsona. Ka mor'a moo, etsa lipatlisiso 'me u etse lethathamo le leng la mefuta le mefuta ea li-headsets tse sebelisoang haholo ke lik'hamphani tse kholo tsa call centre kaha mohlomong li sebelisa sesebelisoa ka theko e ntle ka ho fetisisa-molemo le boleng. Ka manane ana a mabeli a letsohong, khetha li-headset tse lumellanang hantle le litlhoko tsa k'hamphani ea hau.
Hona u ka qoba ho etsa liphoso joang ha u khetha li-headphone?
-