Haeba u se u ntse u tseba tharollo e nepahetseng ea CRM 'me u se u loketse ho silafatsa matsoho a hau le ho kenya tšebetsong sistimi ea hau ea CRM. Re hlophisitse lethathamo la mehato ea mantlha le ea mantlha ho netefatsa katleho ea sesebelisoa sa hau sa taolo ea likamano tsa bareki.
Tlhahlobo ea khoebo le mekhoa ea thekiso
Haeba k'hamphani ea hau e se e ntse e e-na le morero oa ho etsa 'mapa oa merero ea mantlha le moralo oa maano, e ntle! Tlhahisoleseding ena ke ea bohlokoa ka nako ena 'me e tlameha ho arolelanoa le setsebi sa CRM, e le hore a tsebe ho hlahloba hore na k'hamphani e rerile eng ka tharollo e khethiloeng ea CRM, kahoo, a rale sebaka se sebetsang sa ts'ebetsong, ho Lintlha tsa WhatsApp boloka bophelo bo botle ba lichelete ba k'hamphani.
Re ka nka ona e le motsotso oa hore sehlopha se ikhethileng ho CRM se ikakhele ka setotsoana 'neteng ea khoebo ea hau. Mona ke moo setsebi sena se tla ithuta ka setso sa k'hamphani, ts'ebetso ea letsatsi le letsatsi, le boholo ba mosebetsi. 'Me u se ke ua etsa phoso, sena sohle ke sa bohlokoa ha re nahana ka taolo ea likamano tsa bareki hobane, ka kakaretso, ho utloisisa mokhoa oa ho sebetsa ho tla hlalosa hore na k'hamphani ea hau e amana joang le moreki. Kahoo, lits'ebetso tsohle tsa CRM li tla iketsetsa le ho hlophisoa ho latela maemo a boleng ba k'hamphani.
Ho hlahisa le ho kopanya tsamaiso ho sehlopha
Ka boithuto ba k'hamphani bo se bo loketse le lits'ebetso tsohle li entsoe 'mapa, ke nako ea ho nka tharollo e ncha e reriloeng ho ba utloisisang khoebo letsatsi le letsatsi: sehlopha.
Sistimi ea profeshenale ea CRM e fana ka lits'ebetso tse emeng le tse ling tse etselitsoeng mofuta oa khoebo oa k'hamphani ka 'ngoe. Ka hona, ho nka tlhahiso ea CRM ho ba tla sebetsa letsatsi le leng le le leng ho tla tlisa leseli le maikutlo a macha mabapi le tharollo.
Ho feta moo, u seke oa lebala hore ho kenya tšebetsong sistimi ea CRM k'hamphaning ea hau ho tla ama moetlo oa hau oa mokhatlo ka kotloloho. Ka CRM e kopaneng , lihlopha tsa hau li tla sebetsa ho bokella tlhahisoleseling eohle ka bareki sebakeng se le seng, seo, ka tlhaho, se tla etsa hore ba sebetse ka mokhoa o kopaneng.
Mehato e 5 ea ho kenya tšebetsong CRM k'hamphaning ea hau
-